Social

#pp-dd #corturi electorale #fulare #caciuli

Corturile electorale PP-DD, devastate de sute de oameni dornici sa primeasca fulare si caciuli

Sute de oameni au devastat duminica seara corturile electorale ale PP-DD in care erau impartite caciuli, fulare si pixuri cu inscriptiile formatiunii lui Dan Diaconescu. Incidentele au avut loc in timpul concertului electoral organizat organizat de Diaconescu la Targu Jiu.

Oamenii nu au mai asteptat sa primeasca materialele promotionale cu PP-DD si s-au inghesuit in corturile din apropierea scenei, fiecare luand "pe apucate". Majoritatea corturilor au fost devastate.

"A fost facut un apel la calm, ca sa spunem asa, dar oamenii nu au mai tinut cont de nimic. Pe parcursul acestei zile (n.r. - luni) vom vedea exact care dintre corturi mai poate fi folosit. Nu avem o estimare a pagubelor, dar o vom face", a declarat Niculina Mocioi, candidat PPDD.

In ciuda acestor incidente, Dan Diaconescu a anuntat ca va mai organiza alte doua spectacole electorale la Targu Jiu. Liderul PP-DD a promis ca, in cadrul concertului din 9 decembrie, le va oferi tuturor celor prezenti bautura si mancare.

Sursa foto: reghineni.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea