Social

#corturi medicale anticanicula #corturi anticanicula

Corturi anticanicula in Capitala! Iata unde sunt amplasate

Mai multe puncte de prim ajutor si 20 de corturi medicale anticanicula vor fi amenajate in Capitala, dupa ce meteorologii au anuntat temperaturi ridicate in zilele urmatoare, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Corturi medicale anticaniculavor fi dotate cu aer conditionat, apa, personal medical, aparatura de specialitate si toalete ecologice si vor fi amplasate in zone cu trafic intens din Capitala: Piata Victoriei, Piata Romana (rond ASE si la metrou), Piata Universitatii ( la Spitalul Coltea si la Arhitectura), Piata Unirii (Magazin Unirea, pe Regina Maria si in Piata 11 iunie), Piata Moghioros, Piata C.A. Rosetti, Piata Iancului (metrou), Dristor (metrou), Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), Parcul Cismigiu (vizavi de sediul PMB), Parcul Carol, Piata Roma, Piata Muncii, Piata Crangasi, magazinul Bucur Obor si la Gara de Nord.

Acestea sunt amplasate la sediile DGASMB din str. Foisorului nr. 56-58, sector 3, si din str. Salcetului nr. 5, sector 4, la cantina sociala Grivita - Calea Grivitei 216, sector 1, cantina sociala Agricultori - str. Orzari nr 48, sector 2, cantina sociala Ferentari - Calea Ferentari nr. 191 - sector 5, cantina sociala Sfântul Constantin - str. Sfantul Constantin nr. 1, sector 1, policlinica sociala Baba Novac - Str. Dristorului, nr. 81-88, sector 3, si la Santhe Fito ceainarie - str. Lipscani, nr. 104, Sector 3 (in intervalul 8.00 - 22.00).

De asemenea, Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB) are amenajate mai multe puncte de prim ajutor unde bucurestenii pot beneficia de apa si aer conditionat intre orele 08.00 -16.30.

DGASMB pune la dispozitia persoanelor de peste 60 de ani si a celor care nu se pot deplasa, numarul de telefon: 021.314.23.15 pana la ora 16.30, pentru situatiile in care acestia au nevoie de medicamente.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea