Social

#record negativ coronavirus #record cazuri coronavirus romania # coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania

Coronavirus Romania: Record negativ! Cel mai mare numar de cazuri de pana acum

Romania a doborat astazi un nou record negativ de cazuri noi de coronavirus. Numarul de cazuri inregistrat in ultimele 24 de ore este de 555. Prin comparatie, in aprilie, cand s-a inregistrat varful epidemiei, cel mai mare numar de cazuri inregistrat intr-o zi a dost de 523 de cazuri. Tot astazi, Romania a depasit pragul de 30.000 de cazuri confirmate.

Un nou bilant al infectiilor cu noul coronavirus a fost anuntat de autoritati, arata ca numarul infectiilor a crescut la 30.175 de cazuri, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Astazi sunt cu 555 de cazuri mai mult decat ieri.

Pana astazi, 8 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienti sunt declarati vindecati, iar alti 1.485 de pacienti asimptomatici, au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Totodata, pana acum, 1.817 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 237 de pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea