Social

# teste coronavirus romania #ati coronavirus romania #record negativ coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: RECORD ABSOLUT de decese: 237! Care este situatia la ATI

Un nou bilant a fost anuntat de autoritati. Din pacate insa, este un bilant negru! Astazi s-a inregistrat cel mai mare numar de decese de la inceputul pandemiei! Sectiile ATI sunt in continuare pline, iar numarul de noi infectari a crescut fata de ziua precedenta. Iata cum arata cifrele anuntate de autoritati.

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 2.931 de cazuri noi de coronavirus, din 35.764 de teste efectuate (23.388 de teste RT-PCR si 12.358 de teste rapide antigenice). Din pacate, 237 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala.

Pana astazi, 20 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.034.003 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 950.242 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 2.931de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 26.618 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 12.113 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 1.432 de pacienti in stare grava.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea