Social

# teste coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: Peste 9.000 de cazuri noi si 171 de decese

Inca o zi cu peste 9.000 de cazuri noi de coronavirus. Numarul deceselor continua sa ramana deosebit de mare. Situatie este insa tot mai grava in spitale, unde numarul de cazuri de pacienti care au nevoie de internare, dar si a celor care au nevoie de ATI, continua sa creasca.

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 9.005 de cazuri noi de coronavirus, din 36.271 de teste efectuate. Din pacate, 171 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. 

Pana astazi, 26 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 323.514 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 9.005 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 10.712 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 13.248 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 1.226 de pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea