Social

#decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: Peste 1000 de cazuri noi in ultimele 24 de ore

Autoritatile din Romania au anuntat un nou bilant pentru infectiile cu noul coronavirus. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus 1.136 de persoane. Alte 41 de persoane bolnave si-au pierdut viata din cauza infectarii cu noul virus.

Pana astazi, 8 septembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 97.033 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 40.838 au fost declarate vindecate, iar alti 12.455 de pacienti asimptomatici, au fost externati la 10 zile dupa depistare.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 883 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 3.967 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) sunt internati 460 pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea