Social

#ati coronavirus romania # teste coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: mai putin de 100 de cazuri noi in ultimele 24 de ore!

Este prima oara dupa mult timp in care cifrele anuntate de autoritati par sa ne linisteasca. Mai putin de 100 de cazuri noi de coronavirus au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Situatia continua sa se imbunatateasca si in spitale. Iata cum arata cifrele anuntat astazi de autoritati!

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 89 de cazuri noi de coronavirus, din 10.072 de teste efectuate (4.951 de teste RT-PCR si 5.121 de teste rapide antigenice). Din pacate, 16 persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. Alte  47 de persoane au decedat anterior dar au fost introduse in baza de date in ultimele 24 de ore, la solicitarea Ministerului Sanatatii, de catre Directiile de Sanatate Publica din tara, in urma verificarilor efectuate.

Pana astazi, 7 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.078.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 1.043.171 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 89 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 30.878 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 1.671 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 315 de pacienti in stare grava.

Sursa foto: pixabay.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea