Social

# bilant coronavirus romania # bilant coronavirus # coronavirus romania #coronavirus #carantina #romania

CORONAVIRUS Romania! Bilantul zilei: 38 de persoane in carantina, 11.000 izolate in casa

Coronavirusul a inceput sa faca victime si in Romania. In momentul de fata 38 de persoane se afla in carantina, in locuri special amenajate, iar alte peste 11.000 de persoane se afla izolate la domiciliu, potrivit Grupui de Comunicare Strategica (GCS).

Celor 38 de persoane aflate in carantina institutionalizata se fac teste pentru a depista daca au contactat virusul COVID-19. Alte 11.311 de persoane sunt in izolare la domiciliu si sub monitorizare medicala.

In Romania, pana in prezent, au fost confirmate 6 cazuri de infectare cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Un pacient, primul depistat in tara ca fiind pozitiv, este considerat vindecat dupa ce doua teste au iesit negative la un interval de 24 de ore unul de celalalt. Barbatul a fost externat. Ceilalti 5 pacienti sunt internati la Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, starea acestora de sanatatea fiind in acest moment buna, scrie realitatea.net.

"Le reamintim cetatenilor sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE. De asemenea, cetatenii romani din strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor +4021.320.20.20. Anchetele epidemiologice la Suceava si Timisoara continua pentru a identifica toate persoanele cu care pacientii depistati pozitiv ieri au intrat in contact", arata Grupul de Comunicare Strategica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea