Social

# teste coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: Bilant in crestere! Aproape 5.000 de cazuri noi si 121 de decese

Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus este in crestere. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore aproape 5.000 de cazuri noi de coronavirus. A crescut si numarul deceselor, fata de ziua precedenta, ajungand astazi la 121 de persoane. 

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 4.729 de cazuri noi de coronavirus, din 31.022 de teste efectuate. Din pacate, 121 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. 

Pana astazi, 5 ianuarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 648.288 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 581.856 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 4.729 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 16.178 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 9.028 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 1.086 de pacienti in stare grava. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea