Social

# coronavirus romania #coronavirus # bilant coronavirus romania #cazuri coronavirus romania #decese coronavirus romania

CORONAVIRUS ROMANIA: 2.109 cazuri si 65 de decese - Scenariu 4, activat

Bilantul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut la 2109 cazuri confrmate si 65 de decese.

 

Raed Arafat a anuntat oficial ca existau luni seara 2.109 cazuri dar si 65 de morti. Dintre cei 65, 13 au murit in Spitalul de la Suceava in ultima saptamana, insa autoritatile nu au raportat opiniei publice decat acum cifrele.

La ora 20:00 erau 2.109 cazuri confirmate si 65 de decese, a precizat Arafat. Dintre acestea 593 dunt doar in Suceava.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca municipiul Suceava si opt comune limitrofe intra in carantina totala, iar in jurul acestora va fi instituita o zona de protectie.

„Este o situatie complexa. Evolutia cazurilor din judetul Suceava, densitatea imbolnavirilor, riscul raspandirii infectiilor, analiza facuta cu specialistii in boli infectioase au facut ca in aceasta seara sa luam o decizie extrem de importanta”, a spus ministrul de Interne Marcel Vela, potrivit realitatea.net.

In ultimele 24 de ore au fost raportate 22 de decese din cauza Covid-19. 13 dintre acestea au avut loc la spitalul din Suceava, in perioada 22-29 martie, dar au fost raportate abia acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea