Social

#tv #motocicleta #accident #cornel nistorescu

Cornel Nistorescu, accident grav

cornel nistorescu a fost autorul unui accident rutier grav, iar postul tv la care lucreaza, Realitatea, nu a dezvaluit identitatea conducatorului auto atunci cand a prezentat stirea.

Jurnalistul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa . Sambata noapte, a accidentat grav doi tineri care circulau cu motocicleta pe bulevardul Lascar Catargiu, din Bucuresti.

Martorii spun ca Nistorescu a intors masina intr-un scuar, pe o trecere de pietoni . Cand a intrat pe sensul opus de mers, fara sa se asigure, a lovit o motocicleta care circula regulamentar . Conducatorul mototcicletei nu a putut evita BMW-ul jurnalistului, iar pasagera din spatele lui a fost aruncata circa 20 de metri.

Modul in care Realitatea TV - postul cu care Nistorescu are un contract de colaborare - a prezentat stirea a fost criticat dur pe internet, din cauza omisiunii bizare a numelui celui care a provocat accidentul. Abia a doua zi dimineata au anuntat ca autorul accidentului este Cornel Nistorescu.

"La 9.28, Realitatea au bagat si ei stirea despre colegul lor. Presupun ca au asteptat sa vada daca se va sesiza cineva si, daca nu s-ar fi sesizat, ar fi mers pe burta" a scris despre incident bloggerul zoso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea