Social

#corina serbanescu #cancer #tratament #donatii

Corina cere ajutor pentru a invinge cancerul

corina serbanescu lupta cu o boala crunta. Dupa ce a epuizat toate mijloacele traditionale de a lupta cu diagnosticul de carcinom seros de origine ovariana sau peritoneala, Corina vrea sa incerce un tratament in Turcia, pe care nu si-l poate permite singura. Iata povestea ei.

"Ma numesc Corina, am 33 de ani si sunt profesoara de limba engleza. Dupa investigatii mai amanuntite in anul 2007, am fost diagnosticata cu carcinom seros de origine ovariana sau peritoneala. Am urmat o serie de sedinte de chimioterapie si doua interventii chirurgicale, fara nici un succes. Momentan nu mai pot face chimioteraprie, organismul nu le mai suporta, singura sansa reala de vindecare este la clinica ANADOLU CENTER din Istanbul , unde exista un aparat numit CYBERKNIFE, acest aparat functioneaza pe baza unui fascicul de radiatii care "topeste" tumorile fara a invada tesuturile invecinate tumorilor. Costurile preliminare investigatiilor la acesta clinica sunt insa peste puterile financiare ale familie mele 10.000 EURO. Acum lansez un apel catre dvs. prin care va rog sa ma sprijiniti financiar, dupa posibilitati, astfel incat sa imi pot recapata sanatatea si de a salva O VIATA. Va multumesc!"

Pe blogul Corinei, puteti dona direct prin Paypal. Daca o puteti ajuta in lupta cu cancerul, donatiile sunt acceptate in urmatoarele conturi:

Cont in RON

RO 59 CECEB 304 I6RON 2025173
CEC BANK AG. DRISTOR
Titular cont: SERBANESCU CORINA NICOLETA
CNP 2760201433011

Cont in EURO

IBAN RO 69 CECE B304 B2EU R230 9191
CEC BANK AG. DRISTOR
Titular cont: SERBANESCU CORINA NICOLETA

Puteti citi mai multe informatii despre lupta cu boala pe blogul Corinei Serbanescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea