Social

#batut agresat #tanar beat #minor violat

Copil de 16 ani, violat si batut

Un baiat de 16 ani, din comuna Barla , judetul Suceava , a fost batut mar si violat , saptamana trecuta, de un tanar cu opt ani mai mare ca el.

Politistii l-au arestat duminica pe agresorul care l-a atacat pe tanar, informeaza Monitorul de Suceava. Vlad Dumitru D., s-a dus miercuri seara la casa unei rude de-a gazdei sale, pentru a urmari o emisiune la televizor.

La intoarcere , in drum spre casa, in fata unui magazin satesc, a fost oprit de un tanar de etnie rroma, Cristian Stir, in varsta de 24 de ani. Aflat sub influenta alcoolului acesta din urma a inceput sa-l loveasca pe minor, cerandu-i sa intretina relatii sexuale cu el.

Refuzul adolescentului l-a enervat la culme pe Stir, care i-a imobilizat bratele minorului si l-a obligat pe acesta sa mearga cu el aproximativ jumatate de kilometru , pana intr-o vale, in apropierea unui parau. Aici, lovindu-l din nou peste fata si corp cu pumnii si picioarele, Stir l-a pus pe minor sa se dezbrace si l-a obligat sa faca sex anal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea