Social

#groapa radet #copil arsuri # termoenergetica #accident grav # termoenergetica bucuresti

Copil cazut intr-o groapa cu apa fierbinte sapata de RADET. Reactia Termoenergetica, dupa tradegie

Un copil a cazut intr-o groapa sapata de RADET, in Bucuresti. Groapa era plina cu apa fierbinte. Copilul a fost transportat de urgenta la spital, pentru ingrijiri medicale. Politia a deschis o ancheta.

 

Baiatul, in varsta de 9 ani, a suferit arsuri de gradul 3, apa avand 95 de grade Celsius. Acesta a fost transportat in stare grava la spital.

Groapa sapata de RADET nu era imprejmuita, desi prezenta un real pericol, inclusiv pentru adulti.   

„La data de 18 octombrie 2021, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 5 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca un minor a cazut intr-o groapa sapata pentru a permite accesul la o conducta de apa calda.

Minorul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, prezentand, la un picior, leziuni prin arsura.

In cauza Sectia 5 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, a declansat cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, precum si pentru stabilirea situatiei de fapt", anunta Politia Capitalei.

Termoenergetica, depasita de situatie

In urma accidentului grav de luni seara, Termoenergetica a reactionat, declarand ca este depasita de situatie, deoarece reteaua are numeroase defectiuni, in toate cartierele Capitalei, iar pierderile sunt uriase.

„Compania Termoenergetica depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite sa nu mai aiba loc. Din cauza starii de degradare a conductelor, in Capitala exista multe zone cu probleme similare. Va precizam faptul ca angajatii Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, insa resursele companiei sunt limitate si nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntam. Mentionam ca pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apa fierbinte pe ora si din aceasta cauza pot fi locuri similare si in alte zone din Bucuresti”, a anuntat  Termoenergetica, potrivit Mediafax.

FOTO: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea