Social

#copii romani adoptie homosexuali #copii adoptie UK #Florin Barbu

Copiii unor romani din Anglia, dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali

Sotii Florin si Claudia Barbu traiesc cosmarul familiei Bodnariu, dupa ce autoritatile din Marea Britanie au decis sa ia cei doi copii, in varsta de 8 si respectiv 5 ani si sa-i dea spre adoptie unui cuplu de homosexuali!

Totul a plecat de la cateva certuri care au avut loc in urma cu cativa ani intre cei doi soti, ceea ce a dus la separarea lor, iar Social Services Haringey London U.K. s-a sesizat si a luat copiii.

In decembrie 2014, romanii au pierdut primul proces cu Protectia Copilului si, de atunci, nu si-au mai putut vedea copiii deloc. Mai mult, dupa demararea procedurii de adoptie, cei doi copii au sanse mari sa intre in grija unui cuplu homosexual. Vestea l-a naucit pe Florin Barbu: „Am aflat ca micutii mei vor ajunge la acesti doi homosexuali. Am inteles de la un avocat ca sunt persoane foarte puternice si ca trebuie sa lupt din rasputeri pentru a-i recupera”. Sotii Barbu au continuat lupta, fara succes insa.

Saptamana trecuta, la ultimul termen al celui de-al doilea proces, verdictul a fost necrutator: Claudia si Florin si-au pierdut definitiv copiii, scrie Adevarul.

Disperat, capul familiei a intrat in greva foamei, cautandu-si dreptatea la CEDO si lansand, totodata, un mesaj sfasietor pe Facebook: „Dragii mei, procesul s-a terminat. Peste o luna vor fi audiati noii parinti... Au refuzat ca micutii sa fie crescuti de sora tatalui, de tatal mamei lor, au refuzat orice propunere... Mai mult, m-au amenintat ca voi fi arestat daca mai postez ceva pe internet. Sistemul a castigat. Cerem ajutor tuturor”.

In data de 17 mai, barbatul va intra in Greva Foamei in fata CEDO – Curtea Europeana a Drepturilor Omului din Strasbourg, Franta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea