Social

#silvio berlusconi #gigi becali #cosmin contra

Contra: Gigi Becali ar trebui sa se comporte ca Silvio Berlusconi

Internationalul roman Cosmin Contra spune ca Gigi Becali ar trebui sa fie mai diplomat in relatia cu suporterii. 'Gurita' e convins ca Becali nu va renunta la Steaua si ii recomanda latifundiarului un model: Silvio Berlusconi, patronul echipei AC Milan.

"Nu cred ca Gigi Becali va renunta la Steaua, fiindca are o mare afectiune pentru aceasta echipa. Poate ca se gandeste sa renunte din cauza manifestarilor generate de suporteri. Daca Gigi ar fi mai diplomat si n-ar mai taia in carne vie, ar fi cel mai bun conducator din Liga I. Becali este sfatuit de mai multi oameni si isi face pareri gresite. Trebuie sa aiba mai multa rabdare cu antrenorii pe care ii numeste si mai mult respect fata de jucatori. De aia il contesta si suporterii. Cumpara jucatori si dupa un meci slab ii critica... Asa ceva nu e posibil in lumea fotbalului. Imi aduc aminte ca atunci cand jucam la AC Milan am avut vreo opt partide fara victorie. Suporterii au aruncat in noi cu oua. Se mai intampla... Spre sfarsitul campionatului, am castigat toate meciurile. Berlusconi a venit la vestiar si ne-a incurajat, desi era suparat. Si Gigi Becali ar trebui sa se comporte ca Berlusconi, sa-si felicite jucatorii, nu sa ii improaste cu noroi", a spus Contra pentru EVZ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea