Social

Contra dorit de Glasgow Rangers

Fotbalistul roman Cosmin Contra ar putea evolua in viitorul sezon la campioana Scotiei, Glasgow Rangers , informeaza presa spaniola, citata de Rompres.

Potrivit ziarului "Marca", actualul club al fundasului roman, Atletico Madrid, doreste sa-l cedeze pe Contra la gruparea scotiana, in schimbul spaniolului Mikel Arteta, jucator care figureaza pe lista de prioritati a gruparii madrilene in vederea noului sezon. In aceasta tranzactie ar putea fi inclus, de asemenea, si Hibic, fundasul bosniac din lotul madrilenilor.

Unul dintre motivele pentru care conducatorii lui Atletico vor sa renunte la Contra este salariul ridicat al jucatorului roman, care mai are inca patru ani de contract cu echipa din Madrid. De asemenea, spaniolii sunt nemultumiti si de radamentul sub asteptari al internationalului roman, desi Contra este jucatorul din lotul lui Atletico cu cele mai multe minute disputate in actuala editie a campionatuluI Spaniei. Se pare insa ca responsabilii lui Atletico au fost deranjati mai mult de unele declaratii ale fundasului roman, in care acesta a spus ca va ramane la gruparea din Madrid doar daca aceasta va construi o echipa competitiva si cu posibilitati, adauga "Marca".


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea