Social

Continua campania antidrog in licee

La Colegiul National "Mihai Viteazul", elevii se vor intalni miercuri cu specialisti din cadrul Centrului de Prevenire si Consiliere Antidrog sector 2 , reprezentanti al Fundatiei " Pro Vita Sana" si ai Asociatiei Studentesti "Amicus", in cadrul actiunii initiate de primarul Neculai Ontanu privind combaterea si prevenirea consumului de droguri in randul tinerilor din liceele sectorului.

Cu acest prilej se vor distribui materiale promotionale cu caracter informativ in scopul prevenirii si combaterii consumului de stupefiante, se va acorda consiliere, iar tinerii vor avea un dialog direct si deschis cu invitatii prezenti la eveniment, dar si cu fosti consumatori, informeaza Biroul de presa al Primariei sectorului 2.

Manifestarea se inscrie in campania antidrog "Da Vietii - Nu Mortii Albe", organizata si promovata de Administratia Publica Locala in unitatile de invatamant de pe raza sectorului 2. Astfel de intalniri, care au ca scop mentinerea, dezvoltarea si promovarea unui cadru de viata sanatos pentru tanara generatie, se vor desfasura pe parcursul intregului an scolar.

Actiunile desfasurate pana acum in licee au semnalat o ingrijorare deosebita a tinerilor vizavi de consumatorii de droguri si doresc sa se implice in organizarea de manifestari antidrog, pe baza de voluntariat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea