Social

Constantinescu si Basescu datori cu o pila pentru Paturca

Autorul Imnului golanilor a fost aruncat in strada. Nici unul dintre cei care si-au facut cariere politice profitand de acest cantec nu pare dornic sa-l ajute pe Cristian Paturca.
 
Pare o cumplita ironie a sortii sa te declari anticomunist, dar sa locuiesti, ca inocent chirias la stat, intr-o casa al carei proprietar de drept e o victima a comunismului. Chiriasul cristi paturca nu si-a cumparat locuinta de la ICRAL, folosind smecheria bunei credinte, pe vremea cand ar fi putut deveni proprietar al ultimului etaj dintr-o vila din Cotroceni, pe mai nimic si te miri ce. Nu pot baga mana in foc ca proprietarul de drept, care l-a scos in strada pe Cristian Paturca, l-a luat pe nepregatite, dar felul in care a facut-o mi se pare murdar, indiferent cate explicatii de bun simt ar oferi proprietarul in favoarea sa.

Cu ani in urma, Octavian Paler, chirias intr-o vila din Cotroceni, a trebuit sa plece de acolo tot in urma unei revendicari .

 

Continuarea in Cotidianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea