Social

Constanta: Mazare a reclamat falsi angajati ai Primariei

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare , a informat, vineri, ca a depus o plangere penala la Parchet, reclamand ca sunt persoane care se recomanda ca fiind angajati ai administratiei locale si transmit telefonic informatii eronate tinerilor ce urmeaza sa primeasca locuinte ieftine printr-un program derulat de primarie.

"O parte din tinerii prezenti pe listele cu inscrieri au primit telefoane de la persoane care s-au recomandat ca fiind din partea primariei, spunandu-le ca nu se pot incadra in program pentru ca sunt probleme cu dosarul lor, ca le trebuie un salariu minim de 1.000 de euro pe luna sau alte conditii de genul acesta, aberante", a declarat el intr-o conferinta de presa.

Mazare le-a cerut magistratilor sa identifice persoanele care dau astfel de telefoane si sa fie trase la raspundere, ele fiind acuzate de comiterea infractiunii de uzurpare de calitati oficiale. Primarul Constantei crede ca cei ce dau telefoanele ar putea fi simpatizanti sau membri ai Partidului National liberal (PNL). El a afirmat ca, pe langa repartitiile pe care tinerii le vor veni la domiciliu, primaria le va trimite acestora si scrisori in care vor fi avertizati ca telefoanele pe care le primesc sunt false, singurele informatii corecte fiind cele furnizate in mod oficial de Radu Mazare si cele postate pe site-ul administratiei locale.

Radu Mazare a initiat un program prin care, in 2009, peste o mie de tineri vor primi apartamente sau garsoniere la preturi ieftine, printr-un program ce va fi derulat pana in 2013 si care prevede acordarea de astfel de locuinte pentru circa 16.000 de tineri. Potrivit lui, beneficiarii acestor unitati locative le vor putea cumpara la jumatatea pretului de pe piata, in conditiile in care administratia locala pune la dispozitie gratis terenul pe care se vor construi blocurile si realizeaza infrastructura.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea