Social

#alegeri prezidentiale #mircea geoana #crin-antonescu #traian băsescu

Confruntarea celor trei prezidentiabili, in aceasta seara, la ora 19:00

Cei trei candidati cu sansele cele mai mari de a ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale, Crin Antonescu, Traian Basescu si Mircea Geoana se vor infrunta vineri seara la ora 19 la Palatul Parlamentului, sub moderarea lui Robert Turcescu .

Intalnirea electorala va avea doua parti. In prima, cei trei candidati se vor putea adresa direct electoratului prin discursuri , iar a doua parte consta in trei confruntari "unu la unu".

Ordinea trasa la sorti pentru partea a doua a emisiunii este Geoana - Antonescu, Geoana - Basescu, Antonescu - Basescu.

"Am stabilit exact tot formatul. S-a tras la sorti ordinea de inceput, urmand ca tragerea la sorti pentru discursurile finale sa aiba loc in timpul dezbaterii. Am stabilit ca prezidentiabilii pot veni cu 30 de sustinatori si cinci membri din staff. In timpul stabilirii formatului, nu au fost niciu un fel de comentarii, obiectii sau tensiuni din partea staff-urilor. Speram ca nimeni nu se mai razgandeste. Televiziunile au fost invitate sa transmita in direct", a declarat Adrian Moraru, director adjunct IPP, citat de Realitatea.net.

Televiziunile care au anuntat pana acum ca vor transmite in direct dezbaterea sunt TVR1, TVR International , Realitatea TV si Antena 3.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea