Social

#catastrofa #accident feroviar #accident Quebec

Conductorul trenului, vinovat pentru tragedia din Quebec

Ancheta canadienilor arata ca singurul vinovat pentru tragedia care a avut loc in Quebec la Lac-Megantic, cand un tren a deraiat provocand o explozie imensa, ce a distrus 30 de cladiri, este conductorul trenului, care a uitat sa activeze franele.

In urma acestei tragedii 20 de persoane au murit, iar alte 30 sunt date disparute si, cel mai probabil, decedate, a declarat, miercuri seara, politia din Quebec. Initial, bilantul mortilor era de 15 morti si 45 de raniti.

Presedintele companiei feroviare a declarat ca acest grav accident a fost provocat de faptul ca franele mecanice ale celor 73 de vagoane, care contineau fiecare 100 de tone de petrol, nu au fost activate.

"Franele manuale nu au fost aplicate in mod adecvat pe acest tren si era de responsabilitatea angajatului sa o faca", a declarat presedintele The Montreal, Maine and Atlantic Railway, Edward Burkhardt.

Sursa foto: www.foxnews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea