Social

#conducte gaz #gaz #scurgeri de gaze

Conductele fisurate produc panica - explozii, cladiri evacuate

Dupa exploziile din Sighetu Marmatiei , in urma carora 21 de persoane au fost ranite, romanii au fost cuprinsi de panica generata de conductele de gaze care prezinta fisuri.

Doua deflagratii s-au produs, duminica, din cauza unei conducte fisurate. Luni dimineata, Gradinita numarul 1 din Pitesti a fost evacuata in urma unor . Cateva ore mai tarziu, Spitalul Judetean din Piatra Neamt a fost evacuat dupa ce in cladire s-a simtit un miros puternic de gaze.

Scenariul s-a repetat si marti, insa in Craiova de aceasta data: mai multe blocuri au fost evacuate dupa ce, in zona, s-a dat alarma ca mai multe conducte de gaze ar prezenta fisuri, lucru confirmat ulterior de autoritati. In aceeasi zi, o explozie urmata de un incendiu s-a produs la biblioteca din localitatea Amaru din Buzau.

Valorile termice scazute si faptul ca oamenii prefera sa se incalzeasca "de la aragaz ", in loc sa consume curent electric sau sa plateasca incalzirea, ar fi o explicatie pentru aceste incidente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea