Social

#cfr #detalii #galati #circulatie feroviara #intarzieri trenuri

Conditii de iarna: Trenurile care circula in sud-estul tarii au intarzieri de 30-50 de minute

Mai multe trenuri care circula in zona de est a Romaniei circula cu intarzieri din cauza restrictiilor de viteza. Intarzierile variaza, in medie, intre 20 si 50 de minute, in acest moment nefiind linii inchise din cauza gerului sau a zapezii.

"Pe calea ferata, la nivel national, nu sunt linii inchise, dar circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

In acest moment, din cauza temperaturii extrem de scazute la nivelul solului, au fost instituite restrictii de viteza in patru intervale de statii aflate pe raza Regionalei CF Galati: Adjud-Ghimes (50 km/h), Marasesti-Tecuci-Liesti (50 km/h), Buzau-Faurei (30 km/h) si Adjud-Buzau (50 km/h).

Publicul calator este rugat ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii referitoare la intarzierile de pe ruta respectiva. Calatorii pot cere detalii la statiile si agentiile CFR, precum si la numarul de telefon 021/9521.

Sursa foto: cronicadeiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea