Social

#concurs #premii #felicitari #felicitari primavara

Concursul primaverii este pe Acasa.ro: Trimite cat mai multe felicitari si castiga premii fabuloase!

Acasa.ro te provoaca la un concurs cu iz de primavara, in care ai sansa de a castiga o excursie spectaculoasa la Lisabona sau unul dintre cele trei vouchere de cumparaturi in valoare de 1500 de lei fiecare. Intra pe pagina concursului "Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 4 premii", trimite cat mai multe felicitari personalizate si afla daca ai castigat vreun premiu!

La inceput de primavara, Acasa.ro te ispiteste cu un concus de senzatie, bogat in premii deosebite si extrem de tentante. "Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 4 premii" este un concurs care iti ofera beneficii duble: ai ocazia sa daruiesti martisoare deosebite persoanelor dragi din viata ta, sub forma unor felicitari virtuale personalizate, si sa castigi si unul dintre cele patru premii fabuloase puse in joc.


Participarea la concurs

Participarea la concursul primaverii este foarte simpla. Fiecare concurent trebuie sa intre pe pagina //www.acasa.ro/felicitaredeprimavara, unde are de ales intre patru variante de felicitari, fiecare avand sigla unuia dintre sponsorii care ofera premiile puse in joc. Dupa selectarea felicitarilor preferate, utilizatorul trebuie sa completeze campurile aferente din formularul de trimitere. Concurentii care vor trimite cele mai multe felicitari vor fi de desemnati castigatori, la finalul concursului.


Perioada de desfasurare a concursului si anuntarea premiilor

Concursul  se desfasoara in perioada 26 februarie - 10 martie si 26 aprilie - 10 mai.

Cei care trimit cele mai multe felicitari cu sigla unuia dintre cei patru sponsori, in perioada de desfasurare a concursului, vor fi desemnati castigatori. Acestia vor fi anuntati in 10 mai 2013, de catre echipa Acasa.ro.


Premii puse in joc in concurs

Premiile sunt oferite de catre S.C. Paravion Tours S.R.L., S.C. Electro Distribution S.R.L., S.C. Coilprofil S.R.L. si Sephora Cosmetics Romania S.A. Acestea constau in:

1. Voucher de cumparaturi in valoare de 1.500 de lei din orice magazin Oxette sau un voucher in valoare de 1.500 lei pe care ii poti cheltui pe www.coilprofil.ro.

2. Cumparaturi in valoare de 1.500 de lei pentru cumparaturi din gama "Accesorii" din magazinul online www.quickmobile.ro.

3. Un City Break la Lisabona pentru 2 persoane, transport cu avionul si cazare la hotel de 4*, oferit de //www.paravion.ro.

4. Vocuher de cumparaturi in valoare de 1500 de lei pentru magazinele Sephora.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului