Social

#piloti #selfie #concurs selfie #piloti militari

Concurs de selfie-uri intre pilotii militari: Imagini uluitoare surprinse in timpul misiunilor!

O fotografie uluitoare de tip selfie realizata de aparatura de la bordul unui avion de vanatoare F-16 a fost data publicitatii de Aviatia Regala Olandeza. Imaginile arata momentul interceptarii unui Boeing Drealiner de catre doua avioane de vanatoare. Cazul nu este unul singular, ceea ce poate insemna ca pilotii au inceput sa se intreaca in faimoasele selfie-uri.

Boeingul 787-8, primul de acest tip din Olanda, a fost interceptat de cele doua avioane de vanatoare de la baza Leeuwarden si escortat pana in apropierea aeroportului. Capitanul Jeroen "Slick" Dickens a fost surprins de camerele GoPro instalate la bordul avionului in timp ce executa manevrele de interceptare si comunicare cu echipajul de pe Boeing.

Aceasta nu este prima fotografie de acest tip facuta de pilotii olandezi. Pe pagina de Facebook a echipei detasata la baza Leeuwarden alte imagini surprinse in timpul exercitiilor de zbor starnesc admiratia privitorilor si invidia pasionatilor de instantanee spectaculoase.

Moda selfie-urilor pare sa fi prins in randul pilotilor. Pe langa olandezi, si reprezentantii aviatiei militare din China au postat astfel de imagini spectaculoase.

Sursa foto: theaviationist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea