Social

#concert lady gaga #trafic restrictionat

Concertul lui Lady Gaga da batai de cap soferilor bucuresteni. Afla ce zone trebuie sa eviti!

Concertul pe care cantareata americana Lady Gaga il va sustine in aceasta seara in Piata Constitutiei va da mari batai cap soferilor care tranziteaza centrul Bucurestiului.

Pentru desfasurarea in conditii optime a evenimentului, Brigada Rutiera a Capitalei a dispus masuri de restrictionare a traficului rutier.

Astfel, pana pe 17 august, ora 5.00 traficul rutier este restrictionat pe bd. Unirii, intre bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei si pe bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunilor Unite.

Pentru amenajarea zonei de concert, pana pe 18 auugust, ora 8.00, se restrictioneaza traficul rutier pe bd. Libertatii, banda I a sensului de mers dinspre bd. Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie. Pana pe 19 august, ora 23.00, circulatia rutiera este restrictionata pe breteaua Ministerului de Finante, banda III, breteaua Parchetului General, banda III, si pe banda I a ambelor bretele.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea