Social

#comunicatedepresa.ro #presa #internet

Comunicatedepresa.ro, intr-o varianta mai rapida si mai eficienta

comunicatedepresa.ro a lansat varianta beta a versiunii sale imbunatatile si redefinite.

Noua versiune a Comunicatedepresa.ro propune specialistilor PR o abordare moderna si eficienta a comunicarii prin distributia targetata in 30 minute a comunicatelor de presa catre jurnalisti si utilizatori, un format atractiv de publicare, plasarea comunicatelor pe primele pozitii in cautarile online ale potentialilor clienti si intensificarea prezentei in media si social media .

Viteza de reactie este un ingredient esential pentru succesul comunicarii, iar Comunicatedepresa.ro intotdeauna acorda o atentie deosebita timpului scurs pana la distributia prin email a comunicatului de presa. O data cu lansarea noii versiuni fluxurile au fost optimizate astfel incat distributia sa se poata realiza in mai putin de 30 minute.

Cu o baza de date de 1763 jurnalisti, 17873 utilizatori si 8215 companii, Comunicatedepresa.ro realizeaza distributie targetata prin email si RSS catre abonati, in cel mult 30 minute de la publicarea comunicatelor de presa.

“Viteza de reactie este un ingredient esential pentru succesul comunicarii, iar Comunicatedepresa.ro intotdeauna acorda o atentie deosebita timpului scurs pana la distributia prin email a comunicatului de presa. O data cu lansarea noii versiuni fluxurile au fost optimizate astfel incat distributia sa se poata realiza in mai putin de 30 minute”, a declarat Anca Petrescu, PR & Project Manager Comunicatedepresa.ro.

In noua versiune a website-ului distributia se poate extinde catre jurnalisti si abonati la 6 domenii de interes.

Comunicatedepresa.ro permite acum cititorilor sa distribuie chiar ei informatia, printr-un singur click, pe retele sociale precum Facebook, LinkedIn , Twitter sau prin Yahoo Messenger. La fel de usoara este si cautare parerilor bloggerilor despre subiectul comunicatului sau inceperea unei postari pe propriul blog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea