Social

#vacanta #cadouri #premiu #concurs acasa.ro #concurs Craciun

CONCURS: Castiga cadoul perfect: o excursie in Republica Dominicana!

Iti place sa construiesti puzzle-uri si vrei sa te relaxezi intr-o destinatie exotica? Dorinta ti se poate indeplini mai repede decat credeai. Acasa.ro iti ofera cadoul perfect pentru inceputul anului 2013: o excursie in Republica Dominicana. Tot ce trebuie sa faci pentru a petrece o vacanta de neuitat este sa te distrezi participand la concurs.


Cum se desfasoara concursul

Intra pe siteul acasa.ro, in pagina special creata pentru concursul "Castiga cadoul perfect: o excursie in Republica Dominicana" -  www.acasa.ro/concurs-craciun. Trebuie sa construiesti un puzzle online, sa scrii o mica poveste referitoare la o seara de Craciun perfecta si sa-ti alegi un produs preferat de pe unul dintre site-urile partenere.


Ce produse poti alege de pe siteurile partenere

Pentru concursul "Castiga cadoul perfect: o excursie in Republica Dominicana!" ai de ales dintr-o gama variata de produse oferite de siteurile partenere.

Unican.ro - piese de mobilier
Hainelid.ro - imbracaminte si accesorii pentru femei si barbati
Madette.ro - imbracaminte, genti, bijuterii, incaltaminte pentru femei
Demax.ro - electrocasnice de calitate
Stylo.com.ro - instrumente fine de scris, accesorii papetarie fashion
Quickmobile.ro - produse de telefonie mobila
Nissa.ro - piese vestimentare pentru femei
Dwyn.ro - cea mai variata gama de produse electronice
Beautyhouse.ro - produse cosmetice bio
Te20.ro - tigari electronice
Bata Romania - pantofi
ClickShop.ro - electronice, it si multimedia


Perioada de concurs

Concursul Acasa.ro "Castiga cadoul perfect: o excursie in Republica Dominicana" se desfasoara in perioada 20.12.2012 - 20.01.2013. Castigatorul vacantei de vis va fi desemnat in data de 21.01.2013, de catre echipa site-ului www.acasa.ro.

Castigatorul concursului va fi persoana care va construi puzzle-ul online, va crea cea mai interesanta poveste referitoare la seara ideala de Craciun si va alege un produs preferat din cele 12 site-uri partenere.


Regulament concurs

La Concursul "Castiga cadoul perfect: o excursie in Republica Dominicana" poate participa orice vizitator al sectiunii www.acasa.ro/concurs-craciun, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii Concursului.

Povestile publicate pe siteul acasa.ro trebuie sa fie creatie proprie si sa nu contina detalii obscene, provocatoare sau indecente.

Vacanta ta de vis este la un click distanta. Intra pe www.acasa.ro/concurs-craciun, descifreaza puzzle-ul si pleci in Republica Dominicana!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea