Social

#competitia SuperBlog #blogging creativ # SuperBlog

Competitia SuperBlog intra in al doilea deceniu de blogging creativ

Peste 100 de bloggeri din toata tara si din diaspora si-au anuntat participarea la SuperBlog - cea mai longeviva competitie de blogging din Romania, ajunsa la a 18-a editie. inscrierile au inceput pe 26 februarie 2019 si continua pe toata durata competitiei. Vineri, 1 martie a.c., se lanseaza prima proba din Spring SuperBlog 2019. Se anunta o editie bogata in provocari, premii si adrenalina!

Lansat in anul 2008, SuperBlog isi propune sa creeze sinergii intre blogosfera si mediul romanesc de afaceri. Astfel, bloggerii au prilejul sa-si antreneze creativitatea si sa-si perfectioneze abilitatile de comunicare online, iar brandurile descopera noi talente si pot dezvolta parteneriate.

In cele 17 editii desfasurate in 10 ani, s-au inregistrat in total aproape 2.800 de participanti si peste 33.500 de articole, sponsorizate de peste 100 de branduri, care au oferit premii in valoare totala de peste 110.000 euro. Odata cu noua editie Spring SuperBlog 2019, competitia intra in al doilea deceniu de existenta. Comunitatea numara sute de bloggeri din toata tara si de peste hotare, care concureaza online si leaga prietenii in offline.

Pe durata competitiei (1 martie - 18 aprilie 2019), concurentii vor primi probe de blogging pe diverse teme, inspirate de domeniul de activitate al sponsorilor: de la oferte turistice, masini si accesorii auto, mobilier, carti, jocuri, cosmetice, cadouri si bijuterii, pana la alimentatie sanatoasa, servicii HoReCa, proiectare rezidentiala, materiale de constructii sau anunturi de mica publicitate.

Dupa ce participantii isi inregistreaza articolele in competitie, juriul desemnat de sponsori (in general, specialisti in marketing sau PR) le evalueaza, stabilind castigatorii premiilor alocate. La finalul editiei, in functie de rezultatele obtinute, concurentii primesc premii suplimentare, in bani si/sau in produse. Valoarea totala a premiilor acordate in Spring SuperBlog 2019 depaseste 20.000 lei, multe constand in bani cash.

Competitia este deschisa tuturor blogurilor in limba romana, cu o vechime de minimum trei luni si cel putin 20 de articole, indiferent de trafic sau tematica abordata. Mai multe informatii, regulamentul de participare si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. inscrierile au inceput la 26 februarie 2019 si continua pe toata durata competitiei.

Editia Spring SuperBlog 2019 este sponsorizata de AIA Proiect, Anuntul Telefonic, Autogedal, Auto Schunn, Borealy, Christian Tour, Dodo Pizza, Europa Travel, Farmec, Hotel Miorita Neptun, Oxygame, SomProduct, Sidonia.ro, Smart Diet, Travel Minit si Vindem-Ieftin.ro.

“Participarea Christian Tour la competitia SuperBlog incepe sa devina o traditie, iar editia de primavara vine intr-un moment extrem de important pentru cel mai mare turoperator din Romania: ca lider de piata, Christian Tour lanseaza o campanie de constientizare privind importanta vacantei in vietile noastre. Evenimentele si actiunile din acest an se vor derula sub sloganul “Dreptul la vacanta”; in cadrul campaniei, contam pe sprijinul bloggerilor care, prin articolele lor, sigur ne vor ajuta sa ne indeplinim misiunea si sa convingem cat mai multi romani ca vacanta nu e un moft, vacanta este o necesitate si o obligatie fata de noi insine.” - Raluca Hatmanu, director de marketing si comunicare Christian Tour

„Ne bucuram sa fim prezenti pentru a doua oara in acest fenomen al blogosferei romanesti, SuperBlog. La fel ca in editia aniversara, suntem convinsi ca bloggerii vor da dovada de creativitate si inspiratie. Asteptam cu mare nerabdare sa lansam proba si suntem nerabdatori sa exploram ingenioasele articole.” - Oana Cosma, specialist marketing SomProduct

„Abia asteptam inca o experienta fantastica alaturi de voi, la cea de-a treia noastra participare in aceasta competitie. Multumim pentru tot ceea ce am invatat impreuna cu voi. Sa avem o primavara minunata, cu cat mai multe articole! Mult succes tuturor participantilor!” - Bianca Ghita, manager vanzari Vindem-Ieftin.ro

“Ne bucuram sa continuam colaborarea cu competitia Superblog si in anul 2019, mai ales ca zona de blogging devine din ce in ce mai importanta atat pentru comunicarea online a companiilor, cat si ca mediu de informare pentru tot mai multa lume. Prin acest proiect sustinem noua generatie de bloggeri si continutul de calitate si raspandim mesajul nostru despre grija pentru frumusetea romancelor.” - Liliana Popa, Specialist PR Farmec

Parteneri media: re7Consulting, Catchy.ro, Chic-Elite, Cinemap, Connect, Comunicatedepresa.ro, CREADIV, Fashion8, Loopaa, Mujer.ro, PRwave, Seolium, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile si Nopti.

Bloguri partenere: alina-gheorghe.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, ocartenescrisa.wordpress.com, opisicaneagra.ro, pisicapesarma.ro, presainblugi.com, robintel.ro, sexulslab.ro, StoianCiprian.blog, tssecrets.com, visatorprinlume.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Despre SuperBlog

Lansata in 2008, SuperBlog este cea mai longeviva si antrenanta competitie din blogosfera romaneasca. Proiectul are drept obiectiv sa descopere si sa sustina noile talente ale blogosferei, precum si sa faciliteze colaborarile dintre aceasta si mediul de afaceri. Competitia numara deja 17 editii incheiate (anual in perioada 2008-2012 si bianual incepand din 2013, cu o editie primavara si una toamna), in care s-au inregistrat, in total, aproape 2800 de participanti si s-au scris peste 33.500 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Claudia Patrascu

Communication Manager, SwissPlan.biz

tel. 0745.141.492

e-mail: claudia.patrascu@swissplan.biz

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea