Social

#bilete de avion #lufthansa #greva #crestere salariala #angajati #zboruri amanate

Compania Lufthansa si-a anulat aproape toate zborurile

Compania aeriana germana Lufthansa a anulat astazi aproape toate zborurile, din cauza unei greve a personalului de la sol. Toate cursele Lufthansa care erau programate sa decoleze spre Germania de pe Aeroportul "Henri Coanda" din Bucuresti au fost anulate.

"Dintre cele aproape 1.800 de zboruri prevazute, vom efectua 20 de zboruri pe distante scurte si medii si 12 pe distante mari", a declarat un purtator de cuvant al companiei.

La principalul terminal al companiei, la Frankfurt, cel mai important aeroport german si al treilea cel mai important aeroport european, doar sase zboruri au fost facute din 50, in timp ce la Munchen au fost prevazute doar 3 din 17.

Angajatii Lufthansa cer o crestere salariala de 5,2% si garantarea locului de munca. Acestia au avertizat inca de sambata trecuta ca vor face greva generala.

Potrivit sindicatului, la finalul celei de-a treia sedinte de negociere, Lufthansa a propus intre 0,4 si 0,6% crestere pe 12 luni.

Zborurile operate de filiala Germanwings nu au fost afectate de greva. Persoanele care si-au procurat bilete Lufthansa au fost invitate sa se informeze pe site-ul www.lufthansa.com inainte sa plece spre aeroport. Biletele pentru zboruri anulate vor fi rambursate sau schimbate cu alte zboruri sau bilete de tren.

Sursa foto: cugetliber.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea