Social

#camera deputatilor #comisie #regulament

Comisia pentru Regulament a Camerei, compusa din 5 deputati

Comisia pentru Regulament a Camerei Deputatilor constituita sambata, 20 decembrie 2008 , este compusa in aceasta legislatura din 5 deputati. In urma scrutinului efectuat a fost ales Biroul Comisiei pentru Regulament, functia de presedinte revenindu-i deputatului PD-L Iustin-Marinel Cionca-Arghir.

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, pentru functia de vicepresedinte al comisiei a fost ales deputatul PSD+PC Bogdan Nicolae Niculescu Duvaz, pentru functiile de secretar - deputatul PNL Ciprian Minodor Dobre si deputatul UDMR Varga Attila. La lucrarile comisiei au participat deputatii Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Bogdan Nicolae Niculescu Duvaz, Ciprian Minodor Dobre, Varga Attila, Liana Dumitrescu. Din partea Biroului Permanent al Camerei Deputatilor a participat vicepresedintele Bogdan Olteanu.

In cadrul sedintei a fost facuta o informare de catre staff-ul comisiei cu privire la stadiul proiectului de Hotarare privind modificarea si completarea Regulamentului Camerei Deputatilor si a modificarilor care trebuie facute in regulament ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale privind modul de adoptare a hotararilor in Camerele Parlamentului si cu privire la problema responsabilitatii ministeriale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea