Social

#comerciati obor #piata obor #taxa timbru

Comerciatii pierd prima batalie pentru Piata Obor

Actiunea de la Tribunalul Bucuresti, in care Asociatia Frontul Negustoresc Obor cere anularea hotararii de aprobare a proiectului de parteneriat public-privat intre Administratia Pietelor si Piata Obor Market, a fost respinsa, pe motiv ca asociatia nu a platit taxa de timbru .

Conform avocatului Asociatiei Frontul Negustoresc Obor, Victor Vasile, asociatia a intentat acest proces, in 2007, Consiliului Local sector 2 si Consiliului General al Municipiului Bucuresti, pentru ca instanta sa suspende executarea unei hotarari a Consiliului Local si apoi sa o anuleze.

Avocatul a declarat ca va ataca decizia din acest proces, informeaza NewsIn. Hotararea Consiliului Local sector 2 este cea prin care s-a aprobat proiectul de parteneriat public-privat intre Administratia Pietelor si Obor Market, respectiv transferul catre Obor Market a folosintei terenului pe care trebuia sa fie construit acest proiect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea