Social

Combinatia de carne rosie cu alcool produce cancer

Consumul de carne rosie, bine stropita cu alcool, poate duce la aparitia cancerului, arata un studiu al cercetatorilor de la Institutul Mondial de Studiu al Cancerului. Adeptii carnii prelucrate sub diverse forme, cum sunt mezelurile, cremvurstii, carnatii, sunca, au risc crescut de a se imbolnavi de cancer la intestine , de aceea oamenii ar trebui sa le evite pe cat posibil. Bauturile alcoolice au, de asemenea, o stransa legatura cu cancerul de gura, esofag si san. Consumul de carne rosie recomandat oamenilor este de aproximativ 500 de grame pe saptamana, evitand insa pe cat posibil carnea care contine conservanti , este concluzia studiului desfasurat pe 7.000 de bolnavi de cancer din intreaga lume, carora li s-a analizat dieta zilnica. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.