Social

Combinatia de carne rosie cu alcool produce cancer

Consumul de carne rosie, bine stropita cu alcool, poate duce la aparitia cancerului, arata un studiu al cercetatorilor de la Institutul Mondial de Studiu al Cancerului. Adeptii carnii prelucrate sub diverse forme, cum sunt mezelurile, cremvurstii, carnatii, sunca, au risc crescut de a se imbolnavi de cancer la intestine , de aceea oamenii ar trebui sa le evite pe cat posibil. Bauturile alcoolice au, de asemenea, o stransa legatura cu cancerul de gura, esofag si san. Consumul de carne rosie recomandat oamenilor este de aproximativ 500 de grame pe saptamana, evitand insa pe cat posibil carnea care contine conservanti , este concluzia studiului desfasurat pe 7.000 de bolnavi de cancer din intreaga lume, carora li s-a analizat dieta zilnica. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea