Social

#colegi medici slatina #medic slatina baut

Colegii medicului din Slatina spun ca nu l-au vazut amenintand cu pistolul

Personalul medical audiat de colegiul medicilor Olt sustine ca nu l-a vazut niciodata pe seful Sectiei de Cardiologie de la Spitalul de Urgenta Slatina, dr. Mircea Andritoiu, amenintand pe cineva cu pistolul, asa cum a fost acuzat de unele asistente din spital.

Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Olt a audiat intreaga sectie de Cardiologie, formata din cinci medici, noua asistente si asistenta sefa, informeaza NewsIn.

Toti cei audiati au declarat in scris, sub semnatura, ca nu l-au vazut niciodata pe Andritoiu amenintand pe cineva cu pistolul.

Roxana Dragomir, sefa Sanitas Olt, care a sustinut ca are sesizari potrivit carora dr. Andritoiu ar fi amenintat-o cu pistolul pe una dintre asistente, nu s-a prezentat la audieri.

Colegiul Medicilor Olt nu o poate obliga sa dea declaratii, intrucat liderul Sanitas Olt, nu este membra a Colegiului Medicilor din Romania.

Seful sectiei de cardiologie a fost acuzat, duminica, de o asistenta, ca atunci cand este de garda iese pe holurile sectiei in pijamale si chiar pe jumatate dezbracat, ca vine inarmat la spital si ca s-a batut cu mai multi angajati din spital.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea