Social

# mai dulce # Cofetaria Mai Dulce #baia mare #online #cofetarie

Cofetaria Mai Dulce Baia Mare se muta online

Dupa un an in care Cofetaria Mai Dulce din Baia Mare a incercat sa ofere produse de cofetarie intr-o locatie situate in centrul orasului Baia Mare, interactiunea zilnica cu clientii a determinat luarea unei decizii foarte transante. Toate comenzile vor fi preluate online prin intermediul magazinului online www.MaiDulce.ro si livrate la domiciliul clientilor, la locul de joaca sau la restaurantul unde este organizat evenimentul aniversar.

Printr-un parteneriat cu magazinele Andana Pan din Baia Mare, clientii care doresc un contact fizic atat pentru comandarea torturilor aniverare cat si pentru ridicarea comenzilor si un program mai flexibil, pot face si ridica toate comenzile, inclusive cele online din punctele de desfacere din orasul Baia Mare si Somcuta Mare.

Lista complete a locatiilor si a conditiilor in care Cofetaria MaiDulce onoreaza comenzile online pentru prajituri si torture personalizate poate fi gasita pe siteul magazinului electronic.

Pentru o vizita la laboratorul de cofetarie, nu ezitati sa o contactati telefonic pe Ana Braghis, care conduce Atelierul de Savoare al cofetariei Mai Dulce din Baia Mare. O vizita si o degustare pot fi programare in orice moment pentru organizatorii unui eveniment precum nunta, botez sau majorat, discutiile fata in fata pentru un candybar sau o machete tort deosebita sunt mereu utile pentru a impresiona toti invitatii, indifferent de evenimente.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea