Social

#ambalaje cofetarie #cofetarie

Cofetaria cu produse de calitate dupa ambalaje o cunoasteti

Preferati sa savurati o prajitura acasa. Pana ajungeti cu ea acasa o turtiti si lipiti de peretii unui ambalaj, se pare ales necorespunzator. Iata doar un scenariu in care am putea sa ne regasim cu totii, oricand. Cum de importanta ambalajelor ne-am convins, desigur, este timpul sa vorbim despre cat de important este sa va alegeti un furnizor de incredere in materie de ambalaje cofetarie si nu numai.

 

Ambalajul produselor, o maniera deloc superficiala de a judeca calitatea serviciilor

Mai ales in contextul actual, cand directivele europene de actualitate mentioneaza despre importanta de a utiliza ambalaje alternative la cele clasice din plastic, ne dam seama ca cei care nu o fac sunt desigur mai degraba axati pe castig decat pe experienta clientului. Sa faci profit este important, insa cu ce risc?

La ora actuala sunt cautate ambalajele biodegradabile, cele care nu afecteaza mediul inconjurator la fel de mult ca si ambalajele clasice. Iar acestea le regasim in stocul disponibil la Snick Ambalaje. De la ambalaje cofetarie la cele pentru gelaterii, restaurante, cafenele, la acest furnizor regasim tot felul de ambalaje. Iar inainte de a comanda cei interesati pot opta pentru a testa practic astfel de produse. Adica pot comanda o sacosa de mostre, gratuit.

Create in special pentru ca diversele produse alimentare sa fie transportate in siguranta, in mediu sigur si ferit de factori externi, ambalajele au devenit in timp un instrument important in ceea ce priveste promovarea. Ceea ce nu spune in cuvinte un brand manager, o vor face si ambalajele. Mai specific, logo-ul tipul de imprimare, tipul de ambalaj reprezinta in mod indirect si subtil, valorile unui brand. Ori veti dori sa transmiteti clientilor ca va pasa ce consuma, implicit modul in care ii serviti cand acestia aleg varianta to go.

Ambalajele pentru cofetarii, in oferta de la Snick Ambalaje

Cofetariile sunt de asemenea dotate cu diverse tipuri de ambalaje, fiind pregatite sa ofere clientilor o experienta placuta si dulce, indiferent ca servirea este la fata locului sau takeaway.

In oferta furnizorului Snick Ambalaje vom regasi de asemenea si ambalajele specifice pentru cofetarii. Cutii de tort, adaptate la diversele forme pe care aceste produse de patiserie le pot avea.

Oferta acestui furnizor vine si cu un soi de recompensa in ceea ce priveste clientii recurenti. Asa cum regasim si in pagina oficiala, www.snick-ambalaje.com, in functie de valoarea comenzilor primiti si discount aplicat. Cat despre timpul de asteptare pana cand sa intrati in posesia comenzii acesta este scurt. Livrarea este rapida si cu acoperire nationala.

Nu subestimati ambalajele

User experience - un cuvant cheie pentru orice prestator de servicii ce are in vedere experienta oferita unui client, nu doar vanzarea in sine. Iar parte din aceasta experienta este si important si modul in care mancarea sau deserturile sunt prezentate si oferite.

Ambalajele din zilele noastre sunt un soi de barometru despre ceea ce inseamna calitatea serviciilor pe care unii le ofera. Cand ati inteles ca aceste produse nu sunt de subestimat, veti intelege si ca investitia in acestea este necesara si justificata.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

FOTO: snick-ambalaje.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea