Social

#codul muncii #mariana campeanu #modificare codul muncii

Codul Muncii ar putea fi modificat

Codul Muncii ar putea suferi noi modificari, anunta rtv.net. La un de la intrarea in vigoare a noii legislatii, sindicatele anunta ca lucreaza la un proiect care va contine o serie de modificari.

Liderii sindicali sunt nemultumiti de Codul Muncii adoptat in timpul guvernarii Boc si sustin ca actuala legislatie ofera mai multe drepturi angajatorului, in defavoarea angajatului.

Pe lista prevederilor care vor suferi modificari se numara cele referitoare la durata perioadei de proba pentru angajati si la contractele pe durata determinata.

Noua forma a Codului Muncii este aproape finalizata, urmand ca la toamna sa fie inaintat si un proiect de lege care va permite punerea in aplicatie a acestuia.

Liderii principalelor confederatii sindicale au purtat deja o serie de discutii despre noul Cod cu Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialogul Social si cu Mariana Campeanu, ministrul Muncii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea