Social

#cod galben #cod portocaliu #viscol #ninsori #tulcea

Codul galben de viscol, extins! 12 judete afectate

A fost extins codul galben de ninsori si viscol pentru 12 judete din tara. In acelasi timp, ANM a emis o atentionare de cod portocaliu de viscol pentru zona costiera si Delta Dunarii, in judetul Tulcea.

Judetele Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Iasi si Neamt sunt luni, pana la ora 18.00, sub avertizare cod galben de ninsori si viscol, iar o atentionare cod portocaliu de viscol a fost emisa pentru zona costiera si Delta Dunarii, in judetul Tulcea. in aceasta zona, vantul va atinge la rafala viteze de 70-90 de kilometri pe ora, viscolind si troienind zapada.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, in cele 12 judete din estul si sud-estul tarii, ninsorile vor continua si luni, pana la ora 18:00. Judetele afectate sunt: Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Iasi si Neamt, potrivit mediafax.ro.

Vantul va bate cu putere, atingand la rafala viteze de pana la 50-70 kilometri pe ora, spulberand zapada depusa.

In urmatoarea perioada temperaturile vor continua sa scada in toata tara, instalandu-se gerul.

Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea