Social

#avertizare polei #ninsori #avertizare #racire #cod portocaliu de vant

Cod portocaliu de vant puternic in 16 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a dat o avertizare de Cod portocaliu de vant puternic in 16 judete din sudul si estul tarii. Averitizarea este valabila incepand cu ora 10.00.

Pe langa Codul galben de ninsori si racire brusca a temperaturii, care a intrat in vigoare de astazi, incepand cu ora 8.00, meteorologii avertizeaza ca tot astazi vantul va sufla puternic in 16 judete, intre orele 10.00 si 18.00.

Potrivit informatiilor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, Codul portocaliu de vant a fost emis pentru judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Galati, Vrancea, Braila, Tulcea si pentru mai multe zone din judetele Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea si Gorj.

"In sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei, vantul va avea intensificari cu peste 80-90 km/h. In Muntii Banatului si in jumatatea vestica a Carpatilor Meridionali va ninge, va fi viscol, iar vitezele la rafala vor depasi 100-120 km/h", potrivit avertizarii emise de ANM.

Sursa foto: www.cronicadeiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea