Social

#cod portocaliu #vremea #ger

Cod Portocaliu de ger. Temperaturile ajung la -22 de grade Celsius

Romania va fi cuprinsa de ger, temperaturile ajungand si la -22 de grade Celsius. Meteorologii au emis cod portocaliu de ger, care intra in vigoare pe 26 februarie, la ora 03.00 si expira pe 1 martie, la ora 10.00.
 
Atentionarea este valabila pentru 12 judete din tara, printre care Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar si pe parcursul zilelor, câand valorile termice vor fi comparabile cu recordurile inregistrate in aceasta perioada.
 
Temperaturile maxime vor fi frecvent intre -12 şi -8 grade, cele minime se vor incadra in general intre -22 şi -12 grade, iar rafalele vantului vor accentua senzatia de frig.
 
Incepand de luni, 26 februarie, ninsorile se vor extinde. In sud si sud-est acestea vor deveni local abundente si vor fi viscolite, in special in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea