Social

#canicula #cod portocaliu canicula #cod portocaliu

Cod portocaliu de canicula in vestul, sudul si estul Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de canicula valabila vineri pentru regiunile din vestul, sudul si estul Romaniei.

"Pe parcursul zilei de vineri, 22 iunie, valul de caldura se va intensifica, disconfortul termic va fi in continuare deosebit de accentuat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 pe arii extinse. Temperaturile maxime vor depasi frecvent 35-37 de grade, atingand izolat valori de 38 de grade in zonele de campie din sudul si estul tarii", se arata in avertizarea ANM.

Meteorologii mai atrag atentia ca pe pe parcursul zilei de sambata, 23 iunie, in sudul extrem si in sud-estul tarii se va mentine vremea caniculara, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80. Temperaturile maxime vor atinge 35-36 de grade pe arii extinse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea