Social

#avertizare meteo #anm #zapada

Cod galben de vreme rea! Unde ninge

 

 

Administratia Natinala de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de vreme rea valabil in 7 judete, dar si in Bucuresti. Se anunta ploi, ninsori, lapovita si temperaturi scazute. Chiar si in Capitala va ninge slab. In plus, atat in capitala cat si in zonele joase de relief se anunta ceata densa.

In perioada 30 noiembrie, ora 05:00 - 30 noiembrie, ora 20:00 sunt vizate fenomene precum ninsori moderate cantitativ cu depuneri de zapada.  strat de zapada.

„In intervalul mentionat, in sudul si estul Munteniei si in cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada. Cantitatile de precipitatii vor depasi, pe arii restranse 15…20 l/mp. Spre seara aria ninsorilor se va restrange catre Dobrogea, unde temporar vantul va avea unele intensificari, cu viteze de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Precipitatii slabe, sub forma de ninsoare se vor semnala in sud-estul Olteniei, sudul Moldovei si in restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitatii mixte, iar in noaptea de luni spre marti vor predomina ninsorile.

Vremea se va mentine deosebit de rece in prima parte a saptamanii, mai ales pe parcursul noptilor si diminetilor.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea