Social

#cod galben inundatii #inundatii #ploi #institutul national de hidrologie

Cod galben de inundatii in jumatatea de est a Romaniei

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, marti, o avertizare hidrologica, valabila pana miercuri, ora 20.00, si care vizeaza rauri din 17 judete din jumatatea de est a Romaniei.

"Avand in vedere situatia hidrometeorologica si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se instituie cod galben in bazinele superioare si mijlocii ale raurilor Viseu, Iza (judetul Maramures), Olt (judetele Harghita, Covasna si Brasov), Suceava, Moldova (judetul Suceava), Bistrita (judetele Suceava si Neamt), Trotus (judetele Harghita si Bacau), Putna, Ramnicu Sarat (judetul Vrancea), in bazinele superioare ale Somesului (Bistrita-Nasaud), Muresului (Harghita si Mures), Buzaului (Covasna) si Jijiei (Botosani), pe Prahova si afluentii sai (judetul Prahova), pe afluentii din zona de campie ai Argesului - Glavacioc, Sabar, Potop, Ciorogarla (judetele Dambovita si Giurgiu), pe afluentii Buzaului mijlociu (Buzau) si pe raurile din Dobrogea (judetele Constanta si Tulcea)", se arata in avertizarea postata pe site-ul INHGA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea