Social

#meteo #cod galben #ger

Cod galben de ger pentru aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru perioada in perioada 22 ianuarie - 27 ianuarie , ora 08:00. In estul, sudul si centrul tarii vremea se va mentine geroasa, mai ales in cursul noptilor si al diminetilor.

Cea mai afectata zona va fi Moldova, unde, in timpul zilei, se vor inregistra temperaturi de pana la -17 grade Celsius.

Pana pe 24 ianuarie, ora 8:00, in sudul si estul tarii, vantul se va intensifica si va splubera si viscoli zapada, determinand scaderea indicelui de racire .

"Cele mai scazute temperaturi vor fi in depresiunile din Transilvania, intre -20 de grade si - 27 de grade Celsius. Nordul Moldovei este de asemenea vizat de valori foarte scazute, -24, -25 de grade. Pana saptamana viitoare va fi din ce in ce mai frig, nu doar in timpul noptii, ci si ziua, cand nu se vor depasi -10 grade pe areale extinse. Vestea buna este ca ninsorile vor fi slabe pe areale restranse, in est si sud", a declarat meteorologul Viorica Dima, citata de Realitatea.net.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea