Social

#ceata #vizibilitate #cod ceata #cod galben ceata #ceata densa #vizibilitate soferi

Cod galben de ceata in mai multe judete din sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi, 25 octombrie, o avertizare de Cod galben de ceata densa pentru trei judete din sudul tarii.

Astfel ca, intre orele 08.00 si 11.00, ceata se va instala, local, in judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui si  Iasi. In aceste regiuni se va semnala ceata densa, cu o vizibilitate redusa, sub 200 m si, izolat, chiar si sub 50 m. In unele zone, ceata va fi asociata cu burnita.

Codul galben de ceata este valabil, tot intre orele 08.00 si 11.00, si pentru judetele Harghita si Covasna, unde ceata va determina scaderea vizibilitatii sub 200 m si, izolat, sub 50 m.

In judetul Mehedinti si mai ales in sudul judetului Dolj, ceata va persista intre orele 08.00 si 10.00, reducand vizibilitatea sub 200 de metri.

Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca traficul auto se desfasoara dificil, in conditii de ceata densa pe mai multe sectoare rutiere din tara. Cele mai mari probleme sunt insa in judetele Buzau, Giurgiu, Prahova, Ialomita, Ilfov si in municipiul Bucuresti.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea