Social

#cna #mircea badea #in gura presei

CNA vrea suspendarea emisiunii "In Gura Presei", cu Mircea Badea

Bloggerul Cetin Ametcea (arhiblog.ro) a fost instiintat de CNA, in urma depunerii unei reclamatii, ca emisiunea " In gura presei " va fi suspendata pentru 90 de zile.

"In urma reclamatiei dumneavoastra, va anuntam ca s-a luat decizia de amendare cu suma de 20.000 lei a S.C. ANTENA 3 S.A.. Deasemeni, incepand cu data de 17.02.2011 emisiunea "In gura presei" va fi suspendata pe o durata de 90 de zile datorita numeroaselor abateri de la legislatia audio vizualului. Posturile Antena 1 si Antena 3 isi vor prezenta scuze publice la adresa dumneavoastra in caz contrar riscand o amenda de 10.000 lei pentru nerespectarea somatiei CNA. Va multumim pentru sesizare", i-a scris in email Liciu Dan Lucian, Sef Serviciu Monitorizare TV la CNA, i-a scris bloggerului Arhi, potrivit Adevarul.ro.

Bloggerul spune ca decizia Consiliului National al Audiovizualului este atacabila in recurs si ca probabil Mircea Badea are mari sanse sa castige. Ametcea il acuza pe Mircea Badea ca i-a incalcat dreptul la intimitate prezentand la TV o poza obtinuta fara consimtamantul acestuia.

Mircea Badea a citit fara consimtamantul autorului un material de pe blog, apoi a aratat poza acestuia, comentand: “Voua va vine sa credeti ca exista astfel de oameni pe Pamant? Oameni bolnavi, ma, pe bune, deci dereglati complet, loviti de TIR cand TIR-ul era nervos. (…) Vreti sa vi-l arat si asta, pe Arhi, pe care l-am citat, pe idolul femeilor (…) Zi tu, nu te simti extraordinar de normal si zdravan la cap, oricat de nebun te-ai fi considerat anterior, cand citesti si vezi asa ceva?”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea