Social

#cna #reclame Rosia Montana #interzicere reclame

CNA interzice reclamele la Rosia Montana

Consiliul National al Audiovizualului a decis, marti, interzicerea reclamelor la Rosia Montana pe motiv ca aceastea induc publicul in eroare.

CNA a precizat, de asemenea, ca la mijloc este vorba despre o campanie a Gold Corporation foarte agresiva, sociala si politica si nicidecum una comerciala.

In acest sens, CNA a emis o decizie de verificare a legalitatii reclamelor la Rosia Montana, obligandu-i pe autorii spoturilor sa le modifice in cazul in care nu sunt in conformitate cu legea, iar pana atunci televiziunile sa nu mai difuzeze astfel de spoturi.

Potrivit unei monitorizari CNA, televiziunile au difuzat, de la 1 septembrie, de sute de ori versiuni ale reclamelor pentru Rosia Montana, dar si faptul ca Pro TV, TVR 1, Realitatea TV, Digi 24 si B1 TV au fost singurele posturi care au relatat despre protestele Rosia Montana inca din prima zi, in timp ce altele, precum Antena 1 sau Kanal D, au acoperit subiectul abia din 9 septembrie.

Sursa foto: cotidianul.ro

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.