Social

#concurs #slabit #infrumusetare corporala #impachetari miere #masaj anticelulita

Citeste si castiga cadoul pe care orice femeie il merita la inceput de primavara!

Martie este luna dedicata femeilor si a infloririi, asa ca Martisorul iti aduce din partea site-ului Acasa.ro si a Centrului de Slabire Betty Blue un pachet de infrumusetare corporala pentru ca tu sa arati si sa te simti minunat la inceputul primaverii!  

Iata in ce consta "rasfatul" pe care ti l-am pregatit:

  • 1 MASAJ RELAXARE - cea mai placuta modalitate de relaxare fizica si mentala inca din antichitate! Relaxeaza­-ti muschii, revigoreaza­-te cu un masaj de relaxare!
  • 1 MASAJ ANTICELULITA - cunoscut ca oferind cel mai bun masaj anticelulita din Bucuresti, Centrul de slabire BettyBlue te invita sa incerci si sa­-ti spui parerea despre cel mai placut mod de a slabi si de a elimina celulita!
  • O SEDINTA REFLEXOTERAPIE - stiai ca fiecare organ are corespondent in talpi si ca un simplu reflexodiagnostic iti poate spune de ce afectiuni suferi? In plus, reflexoterapia te ajuta sa scapi rapid de toxine.
  • O MASCA FACIALA, URMATA DE UN MASAJ FACIAL - rasfat pentru tenul tau! Aplicarea unei masti faciale in functie de cerintele tenului tau, fie ca este uscat, gras, imbatranit sau fara stralucire, poate face minuni. Poti alege dintr­-o gama varianta de masti faciale, astfel incat chipul tau sa fie mai tonic si mai relaxat dupa doar 20 minute de masaj facial.
  • O IMPACHETARE CU MIERE - Mierea poate fi folosita cu succes si in tratamentele corporale, nu doar cele faciale! Cum? Prin aplicarea unui strat de miere naturala pe corp, infoliere si introducere in termosauna timp de 50 minute poti slabi pana la ­1 kg /sedinta si pana la 5 kg/tratament intensiv!
  • O SEDINTA CAVITATIE - numita si lipoaspiratie virtuala, cavitatia ajuta la topirea grasimilor localizate! Pana la 3.000.000 de celule grase se elimina la o singura sedinta de 30 minute. In general, este recomandata o sedinta la cinci zile intr­-un pachet de minim trei sedinte! Nu apela la bisturiu, lipoaspiratii chirurgicale pana cand nu incerci un pachet de cavitatie!

Daca iti doresti sa incepi primavara increzatoare, noi te ajutam. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti articolele Expertului Acasa.ro Elisabeta Ratiu si sa raspunzi la intrebarea: "Care sunt beneficiile impachetarilor cu miere?".

Concursul se desfasoara in perioada 24.02.2014-07.03.2014.

ATENTIE!  La  concurs, poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana  fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit  varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii  concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia  angajatilor, a sotilor si rudelor acestora,  pana la gradul IV, ai firmelor partenere implicate in organizarea acestui concurs. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si va fi anuntat vineri, 7 martie, ora 19.00. 

 

Castigatoarea acestui concurs este: Manuela Manica. Felicitari!

Sursa foto: qualityliferesources.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea