Social

#cisterna DN1 #cisterna acid sulfuric #cisterna

Cisterna cu 40 de tone de acid sulfuric, rasturnata pe DN 1! A ars peste o ora!

O cisterna incarcata cu 40 de tone de acid sulfuric a luat foc in aceasta dimineata pe Drumul National 1, in apropierea localitatii Campina. Zona a fost izolata pe o raza de un kilometru, iar circulatia a fost deviata prin Campina. Soferul a fost gasit mort de pompieri, sub autovehicul, conform Agerpres.

„Este un accident unde este implicata o autocisterna incarcata cu aproximativ 40 de tone de acid sulfuric, rasturnata pe o parte, a rupt o conducta de gaz, s-a oprit alimentarea cu gaze, s-a stins incendiul si s-a luat masuri de izolare a zonei pe o raza de un kilometru pentru a pune in siguranta si securitate atat echipele de interventie, precum si populatia din zona. Poate fi periculos daca vor fi scurgeri, nu am constatat scurgri pana in acest moment, dar vom verifica cu atentie in asa fel incat sa nu punem in pericol viata oamenilor”, a declarat Nicolae Popescu, inspector-sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova.

La locul accidentului s-au deplasat opt autospeciale de lucru cu apa si spuma, doua autospeciale pentru descarcerare, o autospeciala pentru iluminat, o ambulanta SMURD si o ambulanta SAJ.

Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ o ora si 15 minute. soferul autocisternei a fost gasit incarcerat si decedat, iar pana acum nu a fost identificat.

Sursa foto: monitorulexpres.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea